Gubanc és Rideg Beáta

Gubanc

Név: Gubanc
Fajta: Puli-pumi keverék
Nem: Kan
Születési idő: 2003.08.29
Gazda: Rideg Beáta

Mindig is imádtam a kutyákat, de sokáig nem volt lehetőségem, hogy sajátom lehessen. Gubanc 2003 őszén első kutyusként került hozzánk, és így sikerült teljesen elkényeztetni. Egy éves korára egy kis kezelhetetlen, szeles kutyus lett belőle. Hallottam, hogy közel hozzánk van egy kutyasuli, így elhatároztam, hogy "rendes kutyát" faragok Gubancból. Elkezdtünk hát suliba járni.
Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy minden kutya profin végrehajtja a feladatokat, Gubanc pedig mikor nyugton kellett volna lenni, hangosan csaholt, mikor dolgozni kellett volna beleakaszkodott a pórázba és sztrájkolt. Ezek után nem volt más cél, csak hogy Gubanc engedelmes és kezelhető kutya legyen. Most már több, mint 3 éve járunk ide hétvégenként. Egyszerűen itt ragadtunk. Egy kiváló csapatban, kutyákat imádó emberek között tölthetjük a szabadidőnket, miközben rengeteget tanulunk a kutyánkról és önmagunkról. Időközben a célok is nagyobbak lettek. Engedelmes vizsgára készülünk. Többször voltunk már a kutyasulis csapattal bemutatókon, engedelmes versenyeken, ahol igen szép eredményeket értünk el. Mindig büszkén álltunk ki Szentgyörgyi Ali kutyasulisaiként, hiszen Ali profi kiképzőként tanítja nekünk, hogyan lehetünk jó kutyások. Mindezt úgy, hogy a kutyák is élvezik a kiképzéseket.
Gubanc rengeteget tanult és fejlődött. Imád kutyasuliba járni. Rögtön megérzi, hogy kutyasuliba készülődünk, ilyenkor teljesen izgatott lesz. Mikor bekanyarodunk a kutyasuli egyenesébe már alig bírom visszafogni úgy siet, és vakkantgatva jelzi örömét. Ezekért az élményekért szeretek kutyasuliba járni.

  • палубная доска
  • террасная доска