Házirendünk

1. A kutyaiskola veszélyes üzemnek tekinthető, ezért a munka szigorú házirend szerint történik és a kiképző utasításait szigorúan be kell tartani.

2. A kutyaiskola területére a nyilvánosan meghirdetett időpontokban, a jelen házirendben rögzített szabályok betartásával bárki, saját felelősségére beléphet, a foglalkozásokon bemutatókon, rendezvényeken részt vehet.

3. 14 éven aluli gyermek az iskola területén csak szülői (más nagykorú személyi) felügyelettel tartózkodhat. Gyermeke biztonságáért a szülő a felelős.

4. Aki magatartásával veszélyezteti mások biztonságát, vagy botrányosan viselkedik és ezzel a tevékenységével felszólításra sem hagy fel, a kutyaiskola területéről kiutasítható. Kiképzéseken a kutyával foglalkozó személyeknek alkohol vagy drog, tudatmódosító szer fogyasztása tilos, illetőleg ilyen szerek hatása alatt a kiképzésen részt venni szigorúan TILOS.

5. Az iskola területén a hatóság által előírt kötelező védőoltásokkal rendelkező állat tartózkodhat, továbbá az állat tulajdonosának gondoskodni kell a rendszeres féreghajtásról és a külső élősködők írtásáról (bolha, atka, stb.). Az iskola területére fertőző betegségben szenvedő vagy gondozatlan állat behozatala tilos. A kötelező védőoltások érvényességéről, féreghajtásról és kullancs elleni védelméről folyamatosan gondoskodni kell. Az oltási igazolványt a kutyatulajdonos köteles magával hozni, és kérésre bemutatni. Továbbá javasolt a kutya kullancs elleni védelme, valamint a kennel köhögés elleni védőoltás.

6. A foglalkozásokon, tanfolyamokon, rendezvényeken, a kiképzéseken minden olyan kutyát felvezető személy vagy kutyatulajdonos részt vehet, aki az aktuális fizetési kötelezettségének teljes mértékben, vagy megállapodás szerinti mértékben eleget tett. Rendezetlen fizetési kötelezettség esetén a kutyaiskola megtagadhatja a részvételt a jelentkezőtől, látogatótól.

7. A kiképzés megkezdése előtt gondoskodni kell arról, hogy a kutyáknak legyen lehetőségük a "dolgukat elvégezni" a kutyaiskola területén kívül. A kutyaiskolában történő eset során az ürüléket a kutyát vezető személynek azonnal össze kell szedni az erre a célra rendszeresített eszközökkel, és a kijelölt szeméttárolókban elhelyezni.

8. A szukákat minden kiképzés előtt ellenőriznie kell a gazdájának! Tüzelő szukákat az iskola területére tilos behozni és a tüzelést követően 2 hétig nem jöhet iskolába!